2012-10-21 Víkendovka Bolatice

Název

2012-10-21 Víkendovka Bolatice

Popis

Akce plné pohody, sluníčka, odpočinku, legrace, zábavy a her - to je čas trávený s Orionem!
Děkuji Mirečkovi za pěkně připravenou víkendovku a je mi líto, že se jí kvůli nemoci nakonec nemohl zúčastnit i Muff, který se na přípravě programu podílel.
Po příjezdu na základnu a následném přidělení kajut si Mirek určil jednotlivé posádky - rozdělil děti do čtyř oddílů a hned po večeři jsme začali námořnickým testíkem. Děti si měly vymyslet názvy svých posádek a ty zněly takto: Dračí Křídlo, Titanic, Anonymous, Šumky v akci. V sobotu ráno jsme se vydali na veselou rozcvičku, pak jsme si užili pobytu na dětském hřišti v Bolaticích, zahráli jsme si klasické "lodě" a vytvořili jsme krásné rybářské sítě. Po odpoledním klidu jsme se vydali na sportovní hřiště, kde jsme si zahráli fotbal, vybíjenou a "žaludovou válku." Večer nás pak čekala hra "Dobývání ostrovů", která nadchla i dospělé. Ve volných chvilkách jsme s dětmi hráli deskovky, které jsme si také moc užily.
V neděli jsme se naučili pár námořnických uzlů a zasoutěžili jsme si v potápění. Následovalo vyhodnocení, rozdělení bonbónků a dortíků a když jsme se sbalili a uklidili základnu, zahráli jsme si venku ještě schovku. Pak už však nastal čas jít na autobus a jet domů...
Fotky zde

Období

Statistiky

  • 130 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-10-21 Víkendovka Bolatice
Komentáře Přidat