20012-05-18 Nýdek

Název

20012-05-18 Nýdek

Popis

Chata v Nýdku je opravdu moc hezká. Krásně zasazená v lese, daleko od civilizace, mimo signál, pěkně vybavená... A když se k tomu přidá úžasné počasí, báječné děti a ti nejlepší vedoucí - vznikne parádní víkendová akce Orionu.
Musím říct, že víkendovka se vyvedla. Program, který Martina, Jirka a Ajka plánovali hodně dlouho a do posledních detailů, stál za to. Překvapivě děti bavil jak nácvik spartakiády, tak přespolní běh, o výrobě mávátek, prvomájovém průvodu a skládání pionýrského slibu ani nemluvím. Hodně jsme se smáli, odpočívali a užívali si. Děkuji všem zúčastněným za tu pohodu, výborné jídlo a super náladu! :-)
PS: Veškerý program byl pro pobavení, ale také pro připomenutí. Možná si děti něco zapamatují a budou to moci použít ve škole. Rozhodně jsme neměli v úmyslu nikoho a nic zesměšnit a hlavně - přestože i nadále pracujeme pod Pionýrskou organizací, takto už to opravdu nefunguje! :-)

Období

Statistiky

  • 164 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
20012-05-18 Nýdek
Komentáře Přidat